Search the Community

Showing results for tags 'settings'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PRIMARY FORUM CATEGORIES
    • Drone Pilot Talk
    • News & Events
    • Regulations Discussion
    • Business Advice
    • Aerial Photography
    • The Pilot Lounge
    • Community Updates
    • Where to Fly a Drone
  • CLASSIFIED
    • For Sale
  • POSTS BY INDUSTRY / USE CASE
    • 3D / GIS / Land Surveying / Mapping
    • Filmmaking / Cinematography
    • Property / Real Estate Marketing
    • Public Safety / Emergency Services
    • Agriculture
    • Construction
    • Inspections
    • FPV / Drone Racing
    • Other
  • POSTS BY DRONE MODEL
    • DJI Mavic Series
    • DJI Phantom Series
    • DJI Inspire Series
    • DJI Matrice Series
    • DJI Spark
    • Yuneec
    • Parrot
    • Accessories & Other Drone Models
    • DIY

Product Groups

There are no results to display.

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • Files

Blogs

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Hello Guys I recently purchased my first FPV. I had trouble at first but i'm getting the hang of it. I am having a major issue. I purchased an Arris C250 v2 which came with a RadioLink AT9S radio. out of the box the radio was synced to the drone so I didnt have to sync them. Recently a friend of mine found an RC Car and thought it would be cool if I had it. I was excited to jump on it , Knowing that my radio can control multiple type of RC's . So i changed my settings to vehicle under model type and fooled around with it. I didn't know that i needed to install a transmitter to control the rc car. Once I found that out. I wanted to get back to my quad. I went on the settings and returned it back to the multi rotor settings. Now my drone is not working. it definitely connects to the control but the config is all over the place. I cant get the engines to spin. everything else works. it does react when i flip some switches between attitude and gps mode. but engines wont spin when i throttle up. i am lost. at this point I just want the factory settings so i can fly again. I've been down for 2 weeks. someone help me.
  2. Some blogs and videos suggest shooting in DJI's "d-log" video mode. The rational is that it's easier to work with in post production. Any comments/thoughts/suggestions here? What are your favorite settings to use? (Let's say it's a "golden hour" shot if you need a specific scenario).
  3. Here's one for the group... I have a Phantom 4 and just purchased the iPad mini 2 WiFi. My problem is that my screen on the iPad will display green on top and grey on the bottom. Then it will display a clear picture. Only to start again! Do I have the wrong iPad? Thanks in advance!!