Radio Settings / Quad not responding


Recommended Posts

Hello Guys

I recently purchased my first FPV. I had trouble at first but i'm getting the hang of it. I am having a major issue. I purchased an Arris C250 v2 which came with a RadioLink AT9S radio.   out of the box the radio was synced to the drone so I didnt have to sync them.  Recently a friend of mine found an RC Car and thought it would be cool if I had it. I was excited to jump on it , Knowing that my radio can control multiple type of RC's . So i changed my settings to vehicle under model type  and fooled around with it. I didn't know that i needed to install a transmitter to control the rc car.  Once I found that out. I wanted to get back to my quad. I went on the settings and returned it back to the multi rotor settings. Now my drone is not working. it definitely connects to the control but the config is all over the place. I cant get the engines to spin. everything else works. it does react when i flip some switches between attitude and gps mode.  but engines wont spin when i throttle up. i am lost. at this point I just want the factory settings so i can fly again. I've been down for 2 weeks.  someone help me.    

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.